Ireda Nijboer Rondei

Ireda Nijboer Rondei

Op 30 oktober 2016 is de 26 jarige Ireda Nijeboer Rondei gekroond tot Miss Amsterdam. Tijdens de avond vertelde Rondei dat zij in haar jeugd gepest is vanwege haar gemengde achtergrond. Dit is dan ook de rede dat Ireda gekozen heeft voor Amsterdam. Het mooie aan deze stad is, dat er ruimte is voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je achtergrond is of waar je in geloofd. “Hier in Amsterdam mag jij jezelf zijn.”

Ireda is niet alleen een prachtige verschijning met haar blonde krullen,

getinte huid en piercende blauwe ogen, maar ook nog eens goed opgeleid. Momenteel is zij bezig met haar Bachelor studie Business Administration Commerce and Economics. Daarnaast is zij werkzaam op de pr-afdeling van een wereldwijde modemerk. Ireda is de belichaming van Beauty and Brains.
Na de Miss Amsterdam verkiezing is zij benoemd tot één van de twaalf mooiste meisjes van Nederland.

Na de Miss Amsterdam verkiezing is zij benoemd tot één van de twaalf mooiste meisjes van Nederland.

In 2017 heeft Ireda meegedaan aan de finale van de Miss Nederland verkiezing. Hier heeft zij hoge ogen gegooid en enkele prijzen in de wacht gesleept. De titel Miss Nederland 2017 ging naar het tweeëntwintigjarige model Nicky Hij, die later van dat jaar Nederland vertegenwoordigde tijdens de Miss Universe finale.
Na haar kroning tot Miss Amsterdam heeft Ireda veel mogen doen.

Na haar kroning tot Miss Amsterdam heeft Ireda veel mogen doen.

Zo was zij te zien tijdens de uitreiking van Amsterdammer van het Jaar. Op uitnodiging van Jörgen Raymann was zij te gast tijdens The Roast of Gordon. Voor het modemerk It’s Given was zij op de Catwalk te zien tijdens Amsterdam Fashionweek. Tevens was er een bijzondere ontmoeting met Inspirational speaker en de man van Oprah Winfrey, Stedman Graham. Dit vond plaats tijdens de politie Iftar Amsterdam.
Naast de glitter en glamour

Naast de glitter en glamour

Naast de glitter en glamour heeft Ireda zich ook ingezet voor sociaal maatschappelijke projecten. Zo mocht zij voorlezen op verschillende basisscholen tijdens de kinderboeken week en heeft zij meerdere malen op het ROC Amsterdam Zuidoost mogen spreken over haar ervaring met pesten.

contact

Contact

(+31)20 365 94 00
(+31)6 549 43 290

Adres gegevens

Wisseloordplein 4
1106 Amsterdam

Kantoortijden

Maa - Vrij 9am - 6pm
Zat 10am - 2pm